Bestuur

Remy Alexander – artistiek leider
Componist Remy Alexander behaalde zowel een Bachelor- als Masterdiploma in compositie. Zijn muziek wordt uitgevoerd door diverse Nederlandse ensembles en op diverse podia en festivals. In september 2018 won hij de Tera de Marez Oyensprijs tijdens de Gaudeamus Muziekweek.
Remy dirigeerde een aantal jaar een basisschoolorkest waar hij veel mee improviseerde en hij is projectleider van een middelbareschoolorkest waarvoor hij ook de arrangementen op maat verzorgt. Ook verzorgd Remy muzikale workshops aan groepen met een focus op improviseren en componeren.

Anne-Maartje Lemereis – artistiek leider
Anne-Maartje Lemereis schreef haar eerste liedje toen ze vier jaar was en is er daarna nooit meer mee opgehouden. Ze studeerde piano en compositie en is momenteel werkzaam als componist, docent en cultureel ondernemer.
Ze componeerde in opdracht van o.a. het Amsterdams Bach Consort, Festival Wonderfeel en Podium Witteman en doceert in zowel haar eigen lespraktijk als aan het Utrechts Conservatorium. Als componist is ze sinds 2019 verbonden aan Kamer Opera Huis, waar ze o.a. ‘This is not a Fairy Tale’ schreef in co-productie met Stichting In de Knop.

.

Bestuur
Jaap Lemereis – voorzitter
Jurrien Sligter – secretaris
Zita van Aggelen – penningmeester
Evalia Zilverschoon – bestuurslid

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close