Team

Anne-Maartje Lemereis

Componist & Pianist Anne-Maartje Lemereis is initiatiefnemer van ‘In de Knop – de jongste componistendag’.
Anne-Maartje componeert al zolang zij zich kan herinneren. Toen ze op 11-jarige leeftijd een eigen coDSC_1393mpositie mocht spelen samen met het Nederlands Blazers Ensemble tijdens hun jaarlijkse nieuwjaarsconcert wist ze het zeker: componeren is het mooiste wat er is. Anne-Maartje behaalde haar Bachelor- en Masterdiploma in compositie. Vanuit haar ervaring als componist en docent geeft zij ‘In de Knop’ vorm en zorgt zij dat alles in goede banen wordt geleid.

Remy Alexander

Componist Remy Alexander behaalde zowel een Bachelor- als Masterdiploma in compositie. Zijn muziek wordt uitgevoerd door diverse Nederlandse ensembles en in februari 201IMG_13378 is hij te gast bij Orkest de Ereprijs.

Remy dirigeerde een aantal jaar een basisschoolorkest waar hij veel mee improviseerde en hij is projectleider van een middelbareschoolorkest waarvoor hij ook de arrangementen op maat verzorgt.

 

Zoë d’Hont
Zoë speelt piano en behaalde in 2014 haar Bachelordiploma beeldende kunst. Ze is momenteel bezig met een Master-studie die kunst, wetenschap en muziek combineert. Zoë gaf een _DSF1921aantal jaar pianoles aan kinderen en volwassenen, en zou graag na haar studie haar autonome kunstenaarschap willen combineren met educatieve projecten en cursussen in beeld en muziek.

Tijdens ‘In de Knop’ begeleidt Zoë de kinderen bij het illustreren van hun eigen compositie en helpt zij bij het vormgeven en knutselen van je eigen instrument!

Speeldoosjes Producties

Zangeres & Tekstschrijver Elea Bekkers en Pianist & Componist Anne-Maartje Lemereis begonnen in 2016 DSC_0216kopieaan een gezamenlijk project: teksten en gedichten die Elea als kind schreef op nieuwe, maar toch toegankelijke muziek zetten. Dit resulteerde in ‘Speeldoosjes Producties’. De liederen die hieruit ontstaan worden voorzien van een clip waarin jong acteertalent de hoofdrol speelt. Tijdens ‘In de Knop ’18’ zullen ‘TumTum’ en ‘De Zee’ in premiere gebracht worden.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close